TRIOMF EN L'ESPORT

L'equip de natació adaptada del CN Mataró es proclama campió d'Espanya

Les claus de la victòria han estat les medalles d'or en els 4x50 m lliures masculins i femenins, i en els 4x50 m estils femení i el 4x50 m lliures mixtos

d9md7ywxkaae-8s

d9md7ywxkaae-8s

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cap de setmana passat, a les instal·lacions del Club Deportivo Midayu de Tenerife, l’equip de natació adaptada del Centre Natació Mataró es va proclamar campió d’Espanya.

Va ser una dura competició per guanyar l’or, després d’arribar frec a frec amb dos clubs més: l’Aquatic Campanar i el Fidias, tots dos amb més nedadors que el CN Mataró i, per tant, “amb més possibilitats sumar per a la victòria final”, ha explicat el centre en un comunicat. 

La clau del triomf del CN Mataró va estar en les seves victòries en les proves de relleus, en què va aconseguir la medalla d’or en els 4x50 m lliures masculins i femenins, i també en els 4x50 m estils femení i el 4x50 m lliures mixtos. 

Notícies relacionades

“L’enorme afany i l’empenta dels nostres ha fet possible el que semblava gairebé impossible: proclamar-se campions d’Espanya i desencadenar una eufòria que compensa tantes hores d’entrenament i esforços que han valgut la pena per arribar fins aquí”, ha conclòs el Centre Natació Mataró.

Més notícies de Mataró

Temes:

Natació