OCUPACIÓ A LA POLICIA

L'Ajuntament de Mataró convoca 19 places d'agents de policia local

Aquesta convocatòria, una de les més nombroses de la història del cos, permetrà cobrir totes les vacants existents i s'inclou en l'oferta d'ocupació pública aprovada per al 2019

3b375c05-5624-45cf-8637-eec58ed96744

3b375c05-5624-45cf-8637-eec58ed96744

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Mataró va aprovar dilluns passat, 8 d’abril, la convocatòria de 19 places per a nous agents de la policia local: 13 es cobriran amb oposició lliure i sis estan reservades per a mobilitat horitzontal (agents de policia procedents d’altres municipis). 

Amb aquesta convocatòria es podran cobrir les vacants existents actualment al cos i les que es preveu que es generin al llarg d’aquest any –la majoria de les quals per jubilació–, i s’emmarca en l’oferta d’ocupació pública de l’Ajuntament de Mataró aprovada per al 2019, que preveu 50 places de diferent tipologia.

Per donar a conèixer la convocatòria de les 19 places d’agents de la policia local, dilluns passat va tenir lloc a l’edifici de Via Pública una xerrada informativa dirigida a persones en situació d’atur amb l’objectiu que coneguin els requisits, la tipologia de les proves i la funció del servei públic policial. La sessió va ser organitzada conjuntament per la policia local, Recursos Humans i el Servei d’Ocupació i hi van assistir unes 40 persones.

Està previst que el procés de selecció finalitzi a l’estiu, perquè els futurs agents que ho necessitin puguin iniciar el curs de formació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya al setembre.

Notícies relacionades

Tota l’oferta d’ocupació pública es pot consultar a l’apartat ‘Treballa a l’ajuntament’ de la web municipal. Amb l’objectiu d’estabilitzar la plantilla, l’ajuntament ja va aprovar a començaments d’any una oferta d’ocupació públic de 198 places a cobrir de forma definitiva durant els pròxims tres anys.

Més notícies de Mataró