MUNICIPALS 2019

L'exdirector general de Tecnocampus Jaume Teodoro farà tàndem amb Míriam Nogueras a Mataró

Enginyer superior de telecomunicacions, va ocupar el càrrec de màxim responsable del parc tecnològic entre el 2012 i el 2018

jaume teodoro

jaume teodoro

1
Es llegeix en minuts
Joan Salicrú

El fins al maig director general de Tecnocampus Mataró-Maresme, Jaume Teodoro, farà el salt a la política institucional fent tàndem amb l’alcaldable Míriam Nogueras en la llista de Junts per Mataró, marca electoral del PDECat a la ciutat, segons ha pogut saber l’edició local de Mataró d’EL PERIÓDICO.

El lloc que Teodoro ocuparà encara no està definit, però podria ser el 2, el 3 o el 4, tot i que la segona posició fins al moment estava previst que l’ocupés el president local del PDECat, Alfons Canela.  

Enginyer superior de telecomunicacions, màster en Administració i Direcció d’Empreses i doctor en Ciències Econòmiques, Teodoro va ocupar el càrrec de director general des del 2012 –arran d’una decisió del govern de Joan Mora (CiU)– fins al maig del 2018, quan va ser rellevat pel govern socialista de David Bote.

Notícies relacionades

Amb aquest moviment, el PDECat es reforça després que la presència d’una quarta llista independentista a la ciutat –Primàries per la República– s’hagi confirmat en les últimes setmanes. Dissabte passat aquesta candidatura al marge dels partits va escollir Anna Brun com a alcaldable.

Més notícies de Mataró