Un moment de canvi

La Unió de Botiguers de Mataró celebra 40 anys a favor del comerç de proximitat

Per celebrar aquesta efemèride l'entitat ha organitzat diferents actes, entre els quals, una conferència del consultor Víctor Küppers

visitmataro

visitmataro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

 La Unió de Botiguers  de Mataró (UGM) celebra aquest 2018 el 40è aniversari. Durant aquestes quatre dècades, l’entitat ha sigut un dels principals motors per a l’impuls de l’economia local i un fervent defensor del comerç de proximitat.

Per celebrar aquesta efemèride, l’associació ha preparat un programa d’activitats fins al mes de febrer que ve, que ha batejat amb el títol de 'Trimestre del comerç mataroní', un ventall d’actes que inclou des d’activitats lúdiques dirigides a tota la ciutadania fins a una conferència acadèmica sobre la passió i l’entusiasme en el món de l’empresa o una festa final per a tots els associats.

El calendari d’actes s’inicia el 17 de novembre que ve amb l’acte més festiu i al qual l’UGM convida tota la ciutadania a participar. Durant unes hores, la plaça Santa Anna i la Rambla de Mataró, centre neuràlgic de la ciutat, es transformaran en un gran bosc de globus d’heli il·luminat de prop de 400 metres quadrats. Durant la jornada hi haurà també actuacions musicals i activitats paral·leles a la mateixa plaça de Santa Anna.

Després de la campanya de Nadal, tindran lloc els actes més oficials. El 31 de gener, al Teatre Monumental, el consultor i conferenciant motivacional Víctor Küppers explicarà la importància de la passió i l’entusiasme per aconseguir l’èxit empresarial. I, finalment, un altre espai emblemàtic de la ciutat, la Nau Gaudí, serà testimoni de la gran Festa del Comerç Mataroní, una festa-sopar de celebració dels 40 anys de l’entitat.

Un moment històric

Notícies relacionades

La celebració del 40è aniversari de la Unió de Botiguers arriba en un moment de canvis en el sector comercial. "Ja no som només una associació de comerciants que estan darrere del taulell. Ara som un conjunt d’empresaris que treballem a la ciutat i per a la ciutat", assegura Jordi Novo,  president de la UGM. I afegeix: "El ‘retail’ està canviant i com a tal us podem avançar que d’aquí uns mesos podrem presentar una UGM millorada i adequada als temps que corren".

Més notícies de Mataró