Més que un raval

Cerdanyola de Mataró es reivindica mitjançant les tapes

El segon barri més gran de la capital del Maresme crea la seva pròpia ruta gastronòmica amb la voluntat de dinamitzar la seva activitat econòmica

tapas-cerdanyola

tapas-cerdanyola

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Durant el mes d’octubre, Mataró celebra la seva particular ruta de les tapes. I, tot i que el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme parla de la Ruta de la Tapa de Mataró, la majoria d’establiments es concentren al centre de la ciutat. Per aquesta raó, no és estrany que ara hagi sorgit el Cerdanyola va de Tapes.

Amb aquesta iniciatival’Associació de Veïns de Cerdanyola  vol dinamitzar l’activitat econòmica d’aquest barri, el segon amb més densitat de població; contribuir a generar sentiment de pertinença entre els veïns i veïnes i aconseguir que aquesta zona de la ciutat sigui més coneguda per les seves iniciatives cíviques i comercials i no per ser un raval.

La proposta és aconseguir aquests objectius mitjançant la gastronomia i, concretament, amb la presentació de diverses tapes, un costum molt comú en aquest barri de Mataró. La ruta gastronòmica pels diversos bars de Cerdanyola que s’han adherit a aquest esdeveniment s’iniciarà el 8 de novembre i s’acabarà el 18 del mateix mes.

Tretze establiments del barri tindran l’oportunitat de demostrar les seves aptituds i competiran per ser la millor tapa del barri mitjançant un concurs. Els clients segellaran una butlleta a cada un dels bars que vagin i quan tinguin un 70% complet podran votar la tapa més bona i participar en un sorteig d’un Smartbox. L’oferta serà d’un quinto de cervesa i una tapa per 2,5 euros.

Setmana cultural

Notícies relacionades

A més, aquests dies dedicats a les tapes coincideixen amb la XV Setmana Cultural de Cerdanyola, que tindrà lloc del 9 al 18 de novembre, i durant la qual el barri acollirà diferents actes culturals, com la presentació del llibre ‘Ha sido el viento’, de Romano Contrisciani; una visita guiada a la torre de Can Palauet i un concert del grup Xaranga Iluro.

Més notícies de Mataró