MUNICIPALS 2019

Es trenca també el grup de Ciutadans a l'Ajuntament de Mataró: Víctor Paramés va de no adscrit

La direcció catalana no compta amb ell de cara a les pròximes municipals, segons ha pogut saber EL PERIÓDICO

vmparames

vmparames

1
Es llegeix en minuts
J. S.

El regidor Víctor Paramés ha renunciat a continuar sent membre del grup municipal de Ciutadans de Mataró, en què va resultar escollit el maig del 2015, segons han confirmat a EL PERIÓDICO els mateixos responsables del grup, que comptava fins ara amb tres edils.

La desvinculació s’explica perquè la direcció nacional de Ciutadans ja va comunicar a Paramés, així com a Juan Carlos Ferrando, la voluntat que no continuïn en la llista de la formació taronja el 2019, perquè entenen que no responen al perfil jove i innovador que la formació liberal vol imprimir a les seves llistes per a les eleccions municipals. 

De totes maneres, Paramés nega aquesta versió: "No ha estat pel lloc en les llistes sinó per unes divergències profundes amb la direcció del partit a Barcelona. Finalment, per no enverinar la situació, he demanat la baixa com a militant del partit".

Ferrando: "Si no està al partit, a de deixar l'acta de regidor"

"És una decisió personal seva, evidentment no la compartim perquè ell va ser escollit en una llista de Ciutadans i ell es deu al partit. Si no està d’acord amb el projecte hauria de tornar l’acta de regidor", ha valorat Juan Carlos Ferrando, el president del grup.

Enginyer mecànic per l’UCAV i enginyer tècnic industrial mecànic per la UPC, Paramés va néixer a Mataró fa 52 anys, està casat i és pare de dos nens.

La seva dedicació política va començar el 1982, any en què va participar per primera vegada com a apoderat en unes eleccions generals. Des de l’any 2013 està afiliat a Ciutadans, partit del qual era membre la junta local.

Tres regidors no adscrits a l’Ajuntament

Notícies relacionades

Paramés serà el tercer regidor no adscrit de l’ajuntament, ja que dues de les regidores del grup de VoleMataró –Sarai Martínez i Ana María Caballero– també han renunciat a formar part del grup pel qual van ser escollides. 

Més notícies de Mataró