Temps i experiència

La Cambra de Barcelona guardona 106 empreses per la seva llarga trajectòria

Fins a 10 empreses del Maresme van ser premiades, entre les quals hi ha Ca l'Andreu Artesans del Pa i la Pastisseria de Sant Cebrià de Vallalta, pels seus 100 anys

empreses-maresme

empreses-maresme / Gabriel Cazado Hodara

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En el marc del Dia de la Cambra de Barcelona, que aquest any ha celebrat la 22a edició, l’entitat ha entregat guardons commemoratius a un total de 106 empreses de la demarcació de Barcelona en reconeixement al seu esforç i consolidació en el temps.

Entre les empreses amb més trajectòria destaquen el Col·legi Jesús Maria de Sant Andreu (200 anys); Naturgy i Santa Eulalia (175 anys); Antonio Rabert (125 anys) i amb 100 anys Becerra Advocats, Ca l’Andreu Artesans del Pa i la Pastisseria, Destil·leries Vila Aromes del Queralt, Gunnebo España, Joan Fontcuberta Ambròs, Majestic Hotel & Spa Barcelona i Merceria Pous.

En la gala d’entrega de premis, celebrada dijous passat, el president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, va elogiar el paper dels empresaris valents: "El teixit empresarial català està basat en la tradició, però també en la innovació i les ganes de millorar, característiques clau en les empreses que guardonem".

Per la seva part, la consellera d’Empresa i Coneixement, Ángeles Chacón, va reivindicar el paper de les empreses com a "tractores de l’economia", ja que generen riquesa i llocs de treball i va defensar que des del departament tenen com a prioritat treballar per totes aquestes empreses: "La meva prioritat són les empreses que formen part del teixit productiu de Catalunya".

Finalment, Lluís Sans, director general de l’empresa Santa Eulalia, que aquest any fa 175 anys, va fer una breu intervenció en nom de totes les empreses guardonades. Sans va destacar que és tot un repte per a les empreses celebrar una efemèride com aquesta.

Deu empreses del Maresme guardonades

Notícies relacionades

Per la comarca del Maresme fins a 10 empreses van pujar a l’escenari a recollir el guardó. La ja esmentada Ca l’Andreu Artesans del Pa i la Pastisseria, de Sant Cebrià de Vallalta, pels seus 100 anys. I per la celebració dels 50 anys Automóviles Eserma, de Mataró; E. S. Montgat, Montgat; Hotel Riviera Oregon, de Santa Susanna; Crisby's, de Sant Andreu de Llavaneres; Bluesun, de Mataró; Xarcuteria Montse i Luis, d’Arenys de Mar; Restaurant Diagonal, de Pineda de Mar; Sauleda Pastissers, de Sant Pol de Mar i Traimex, de Badalona.

Més notícies de Mataró