La Seu-Andorra

Mataró acull el pas de la torxa dels Jocs Special Olympics

Serà el dilluns 24 de setembre i anirà del Port de Mataró fins a l'Ajuntament

special

special

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La torxa delsJocs Special Olympics la Seu d’Urgell-Andorra la Vella farà parada a Mataró dilluns vinent 24 de setembre, segons ha explicat aquest dimecres la regidora d’Esports, Marisa Merchán, acompanyada per la presidenta de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual - ACELL, Marina Gómez.

Està previst que la flama arribi a la capital del Maresme a les 18 h i ho farà per mar, alPort de Mataró. Des d’allà, passant per la platja del Varador, començarà el recorregut fins a l’Ajuntament de Mataró on la rebrà l’alcalde de Mataró, David Bote.

Es podrà veure per les següents vies:  carrer Sant Agustí, plaça de Santa Anna, carrer de Barcelona, plaça Xica, plaça Gran, plaça Santa Maria, carrer de Sant Francesc d’Assís, Muralla dels Genovesos, plaça dels Bous, entrada al Pati del Cafè Nou, Muralla de la Presó  i, una altra vegada, la Riera. Durant aquest camí es faran relleus cada 100 metres, formats per parelles d’un esportista d’algunes de les entitats o clubs d’esport adaptat i una personalitat de la ciutat.

Notícies relacionades

Els Jocs Special Olympics la Seu d’Urgell-Andorra la Vella se celebren del 4 al 7 d’octubre amb la confirmació de més d’un miler d’esportistes de diferents països dels quals 62 són de Mataró. A part de la Direcció d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Special Olympics i ACELL, aquest esdeveniment a Mataró és organitzat pel Club FEM, Escola Vela Mataró, Fedamar i el Club Futbol Sala Ciutat de Mataró d’esport adaptat.

Més notícies de Mataró