Botí de rellotges

Espectacular robatori per allunatge al Mataró Parc

Els lladres s'han emportat diversos rellotges de gamma alta d'una botiga del centre comercial

mataro-park

mataro-park

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tot ha començat la matinada de dimecres poc després de les 3.40 i ha durat escassos minuts, segons han pogut gravar les càmeres del centre comercial Mataró Parc. En aquest moment un vehicle Seat León amb quatre individus a l’interior, s’ha precipitat contra la porta d’accés principal del centre comercial de la capital del Maresme. Els lladres han encastat el vehicle contra els elements de seguretat de l’entrada i han aconseguit accedir a l’interior del recinte. 

Una vegada a dins, els assaltants s’han dirigit directament a la botiga Time Road, especialitzada en joieria i rellotgeria i ubicada a la planta baixa del centre comercial. Amb una maça han colpejat el vidre de l’aparador fins a aconseguir un forat pel qual s’han introduït, i en qüestió de minuts han pogut aconseguir un abundant botí de rellotges d’alta gamma.

Ha estat en aquest moment quan les alarmes del centre han saltat, però abans que arribés la policia els lladres han tingut prou temps per fugir amb el botí. Els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació. No és la primera vegada que uns lladres entren amb un cotxe a aquest centre comercial de Mataró per robar. El 2014 un vehicle ja va accedir a la zona de restaurants amb la intenció de sostreure el caixer automàtic.

Notícies relacionades

Més notícies de Mataró