Fora de perill

Rep l'alta el matrimoni de Mataró ferit després de l'incendi d'un catamarà a O Grove

L'accident, en el qual van resultar ferides 38 persones, va tenir lloc el 24 de juliol passat

1
Es llegeix en minuts
Europapress

El matrimoni de Mataró que estava hospitalitzat a Povisa, a Vigo, per les ferides sofertes en l’incendi d’un catamarà a O Grove (Pontevedra) el 24 de juliol passat, ha rebut aquest dilluns l’alta, segons han confirmat fonts de la Consellería de Sanidade.

Les mateixes fonts han assenyalat que, de les persones que van ser hospitalitzades després d’aquest accident –en el qual van resultar ferits 38 dels 52 ocupants de l’embarcació–, tan sols una continua ingressada. Es tracta d’una dona que es troba en el Complexo Hospitalario Universitario A Coruña (Chuac).

L’accident es va produir el 24 de juliol passat, quan es va incendiar un catamarà, que navegava a prop de l’Illa da Toxa. Els serveis d’emergència van aconseguir rescatar els 52 ocupants d’aquesta embarcació turística, dels quals 38 van resultar ferits –cinc d’ells greus–.

Notícies relacionades

Un dels passatgers, un veí de Guadalajara de 70 anys, i que havia sigut ingressat en el Chuac, va morir deu dies després de l’accident com a conseqüència de les greus lesions que patia. 

Més notícies de Mataró