Festes sorolloses

Els veïns de la zona de la Linera de Parets recullen 250 firmes contra l'incivisme

L'Ajuntament pren mesures com avançar l'horari final de les actuacions musicals i increment de la presència policial

parc-de-la-linera

parc-de-la-linera

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els habitants del veïnat del parc de la Linera –on se celebren la majoria dels actes més massius de la festa major d’estiu de Parets, que se celebra del 27 al 30 de juliol– han recollit més de 250 firmes contra l’incivisme.

Els veïns d’aquesta zona, segons es van queixar en una reunió que van tenir amb representants de l’Ajuntament i la Policia Local, a part del volum de soroll fins a altes hores de la matinada i de la massificació en augment, estan molestos pelsactes incívics i la falta de seguretat. Segons els veïns durant els dies de les festes han de conviure amb ‘botellons’ massius, l’impacte de pedres i ous contra les vivendes, vehicles destrossats i orina a les parets.

Notícies relacionades

Com a resposta a aquestes queixes, el consistori ha decidit en aquesta edició de la festa major prendre algunes mesures, per exemple: avançar l’horari d’acabament de les actuacions musicals, la celebració d’una única sessió de discoteca, la presència durant més franges horàries dels Mossos i més distribució de missatges mitjançant les  xarxes socials per conscienciar els joves sobre el civisme de cara als veïns de l’entorn del parc. Però, en canvi, no ha acceptat la petició de desplaçar fora del nucli urbà els actes de la festa, com també demanaven els veïns.

Més notícies de Parets