Canvi polític

Elizabeth Ruiz, nova regidora de l'Ajuntament de Mataró

Pren el relleu de Joan Vinzo a les carteres de Benestar Social, Vivenda, Sanitat, Salut Pública, Consum i Gent Gran

150410 PSC Mataró llista eleccions municipals 2015 TARDA

150410 PSC Mataró llista eleccions municipals 2015 TARDA / Silavia Martín

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Elizabeth Ruiz Moreno (Mataró, 1984) agafarà el relleu de Joan Vinzo, traspassat el 8 de juny després d’una llarga malaltia, en el pròxim ple de l’Ajuntament de Mataró (8 de juliol) i assumirà les carpetes de Benestar Social, Vivenda, Sanitat, Salut Pública, Consum i Gent Gran. Així ho ha fet saber el primer secretari del PSC de Mataró, Juan Carlos Jerez, en la reunió de la seva comissió executiva celebrada aquest dimecres, 20 de juny, a la capital del Maresme.

Ruiz figurava com a independent en el número 9 de la llista del PSC, que va obtenir sis regidors en les eleccions municipals del maig del 2015. Anna Villarreal i Marga Riera, números 7 i 8, respectivament, d’aquesta candidatura, han renunciat a ocupar la vacant ocasionada per la defunció de Joan Vinzo.

Notícies relacionades

Ruiz és diplomada en Relacions Laborals per la Universitat de Barcelona (2011) i màster en Direcció de Recursos Humans per l’EAE Business School (2014). Actualment i des del 2012 és tècnica de recursos humans en una fundació del tercer sector. I vicepresidenta del Patronat de la Fundació Hospital i vocal al Consell Territorial del Camí de la Serra, Cirera, Molins i Vista Alegre.

Més notícies de Mataró