La polèmica continua

PxC denunciarà els organitzadors de la plantada de creus a Mataró

L'edil d'aquesta formació, Mónica Lora, també demana explicacions al consistori

creus-matar-2

creus-matar-2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Plataforma per Catalunya (PxC) de Mataró ha anunciat que avui presentarà una denúncia via administrativa “contra els promotors de l’acte de la plantada de creus per la llibertat”que va tenir lloc ahir diumenge a la platja del Varador de la capital del Maresme. Segons aquesta formació, la denúncia és viable perquè es tracta d’un acte “que no estava permès i que per la llei de costes tampoc s’hauria pogut permetre mai”.

PxC ha explicat que la seva única regidora al consistori de Mataró, Mónica Lora, ja ha sol·licitat a l’alcaldia els informes corresponents sobre l’actuació de l’autoritat municipal en la plantada d’ahir per veure si també“hi ha responsabilitats de l’equip municipal, que es va passar tota la setmana dient que prohibiria una cosa i que després no ho va fer”. 

Lora també ha recordat que “les platges pertanyen a l’Estat i que el 155 que va aprovar el PSOE, C’s i el PP continua vigent en els Mossos d’Esquadra, però sembla que no serveix de gaire”, i ha assegurat que la voluntat de la denúncia és“aconseguir restablir la normalitat, l’equitat i la pluralitat política dins d’un entorn neutral”.

Notícies relacionades

Més notícies de Mataró