Oferta educativa

TecnoCampus Mataró obre les inscripcions per als postgraus i màsters 2018-2019

Les principal novetat serà el Màster Universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l'Envelliment

tecnocampus

tecnocampus

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El TecnoCampus de Mataró ja ha obert el període de preinscripció als cursos de postgrau i màster que impartirà el curs 2018-2019. L’objectiu d’aquests programes és donar continuïtat a la formació dels graduats i afavorir l’especialització tant d’aquests nous professionals com dels que ja tenen feina i es volen continuar formant.

Com a novetats d’aquest any, destaca el Màster Universitari en Atenció Integrada a la Cronicitat i l’Envelliment, que recull l’experiència de les tres edicions del Màster Universitari en Cronicitat i Dependència i afegeix un enfocament nou i innovador. L’objectiu fonamental d’aquest màster és formar professionals de la salut en l’àmbit de les malalties cròniques i l’envelliment, amb orientació a la investigació.

El pròxim curs acadèmic s’inicien també noves edicions de tres màsters propis: el Màster en Indústria 4.0, organitzat ambl’Escola d’Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicacions de la UOC(100% en línia); el Màster en Entrenament Personal i Readaptació Fisicoesportiva, i el Màster en consideració a la Persona en Situació d’Urgència i/o Emergència, de modalitat semipresencial.

Continuïtat de postgraus

L’oferta es completa amb cursos de postgrau de l’àrea de salut com eld’Atenció al Pacient en el Procés Quirúrgic, amb la col·laboració de l’Hospital Universitari Trias i Pujol; el Postgrau en Ferides Cròniques, i la cinquena edició del Postgrau en Seguretat del Pacient, 100% en línia.

Es pot destacar també que aquest any se celebrarà la novena edició del Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació, la quarta edició del Postgrau en Social Media i Màrqueting Digital i la tercera edició del Postgrau en Comptabilitat Financera.

Notícies relacionades

I dins de l’àrea de Mitjans Audiovisuals, aquest curs es realitzarà la tercera edició del Postgrau en Guió i Direcció d’Actors en col·laboració amb Inicia Films.

Més notícies de Mataró