Construcció

Mataró tindrà un nou dipòsit d'aigua per millorar el seu proveïment

La construcció s'integrarà en un nou espai verd i d'esbarjo a la ronda de Bellavista

Projecte del futur passeig de Bellavista de Mataró.

Projecte del futur passeig de Bellavista de Mataró. / AJUNTAMENT DE MATARÓ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mataró comptarà amb un nou dipòsit d'aigua de 7.000 metres cúbics per allargar la xarxa de proveïment del municipi.

El nou dipòsit, que s'ubicarà a la ronda de Bellavista, té per objectiu allargar el subministrament fins als dipòsits de Can Boada i el de Pla d'en Boet.

El dipòsit millorarà el subministrament i la pressió de la zona industrial de Pla d'en Boet i el Camí del Mig i es convertirà en un punt de captació d'aigua d'Aigües Ter Llobregat.

Una de les artèries principals connectarà el dipòsit de Bellavista amb el de Can Boada, a la plaça de Granollers, a través de l'avinguda de Puig i Cadafalch, i la segona passarà per la zona del Sorall i baixarà en paral·lel per la B-40.

Nou espai verd

El nou dipòsit s'integrarà en un nou espai verd i d'esbarjo a la ronda de Bellavista. Es tracta d'un espai totalment obert i adaptat a persones amb mobilitat reduïda que integrarà el dipòsit al paisatge en un espai de 16.000 m² que inclourà una plaça central, una zona de grades per observar les vistes i nova il·luminació en totes les zones. 

La inversió total prevista per a l'execució del projecte és de 6.777.935,83 euros i amb una durada aproximada de 9 mesos des de l'inici fins a la finalització de les obres.

Notícies relacionades

Aigües de Mataró s'encarregarà de fer les obres, amb la supervisió de l'Ajuntament, que estan previstes dins del Pla Director de l'Aigua de Mataró 2011-2025.

Més notícies de Mataró