DAVANT LA CAMPANYA NADALENCA

Mataró instal·la jardineres de grans dimensions a la Rambla per reduir el risc d'atropellaments terroristes

La mesura acompleix els acords adoptats per la Junta de Seguretat després de l'atemptat de Barcelona

Jardineres de grans dimensions a l’accés a peu a la Rambla i la plaça de Santa Anna de Mataró.

Jardineres de grans dimensions a l’accés a peu a la Rambla i la plaça de Santa Anna de Mataró. / JORDI PUJOLAR / ACN

1
Es llegeix en minuts
Acn

L'Ajuntament de Mataró ha instal·lat jardineres de grans dimensions en diferents punts de la Rambla, el centre neuràlgic de la ciutat, per incrementar la seguretat dels vianants i reduir el risc d'atropellaments terroristes.

En concret, s'han col·locat aquests elements a la confluència d'aquesta via amb els carrers Montserrat i el Camí Ral i amb la plaça Joan Herrero.

Aquesta intervenció va ser una de les mesures adoptades el passat 14 de setembre per la Junta Local de Seguretat de Mataró, que es va reunir en sessió extraordinària després de l'atemptat terrorista a la Rambla de Barcelona, i va en la línia del que s'està fent també a Barcelona.

A més, en aquests moments també s'està estudiant posar pilons retràctils en aquells punts del centre on no és possible tancar amb elements fixos el pas de vehicles, o altres mesures complementàries en zones com el passeig Marítim, l'estació de tren o els mercats setmanals.

Més policia al centre durant les festes

Paral·lelament, la Policia Local té en marxa el dispositiu especial de reforç de la vigilància a les zones comercials del centre amb motiu d'una major afluència de vianants per les festes de Nadal. El dispositiu consisteix a augmentar la presència d'efectius policials, especialment de patrulles a peu.

Notícies relacionades

Més notícies de Mataró