A PARTIR DEL 3 DE NOVEMBRE

Torna a Mataró el 'Mercat del Film', la jornada de promoció del cinema local

La programació inclou una mostra de la producció recent de creadors mataronins en formats com curtmetratges o documentals

El Mercat del Film de Mataró.

El Mercat del Film de Mataró.

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 'Mercat del Film', la jornada audiovisual local i gratuïta que pretén posar en valor el cinema de proximitat de Mataró, torna a la ciutat catalana els dies 3 i 4 de novembre al Centre d'Arts Escèniques de Can Gassol.

El col·lectiu Hotel Elèctric i el Mataró Art Contemporani (MAC) -centre d'art de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament Mataró- tornen a unir esforços per celebrar la sisena edició d'aquesta jornada, que mostra la producció audiovisual de Mataró.

La programació inclou una mostra de la producció recent de creadors mataronins de diversos formats: curtmetratges, documentals, videoclips, espots, animació i videocreació.

A partir del 3 de novembre

La sisena edició del 'Mercat del Film' començarà el divendres 3 de novembre amb l'acte 'Fent una pel·lícula: Dos de nosaltres'. L'acte consistirà en la presentació del projecte Dos de nosaltres, un curtmetratge entre el documental i la ficció escrita, dirigit, protagonitzat i produït per Marc i Oriol Guanyabens, amb el suport d'Adrià Espí. 

El projecte, que actualment és un curtmetratge, està en procés de producció amb la intenció d'acabar convertint-se en un llargmetratge. Durant l'acte tindrà lloc una conversa entre Marc i Oriol Guanyabens, Ariadna Vázquez -professora del Postgrau de Guió i Direcció d'Actors del Tecnocampus- i Lluís Josep Comeron -director de cinema-, i estarà conduït per Judith Vives (Hotel Elèctrico). A continuació, es projectarà el 'work in progress' del projecte.

Espectacle audiovisual en directe

La jornada central del Mercat del Film tindrà lloc el dissabte 4 de novembre a la tarda, també a Can Gassol. Centre de Creació d'Arts Escèniques. A partir de les 18.30 h es projectaran vint projectes de mataronins en diferents formats. Es veuran webs, videoclips, curts de ficció, documentals o vídeos de publicitat, tots de curta durada i que permetran captar el moment de la producció local.

Un cop acabada la projecció, tindrà lloc una sessió a càrrec de Tatsumi & Masako (live) + Cobb (VJ), un espectacle audiovisual en directe. Es tracta del projecte personal de Raül Sala, que amb aquest alter ego acumula des de fa deu anys un gran nombre de cançons, directes en diferents ciutats de Catalunya, presència en diferents festivals com l'Artclic! (2016) i participació en diversos curtmetratges ('Carne', 2004, seleccionat al Festival de Sitges, o l'adaptació de la historieta deTomaz Lavric 'El Mulo', 2006).

Espectacle sobre el futur distòpic

Notícies relacionades

Ara Sala presentarà al 'Mercat Film' els nous temes que integraran l'EP Fred Urbà, el qual serà editat per Aiguamoll Records en col·laboració amb HiddenTrack, en un espectacle audiovisual en directe en què el fil conductor és el futur distòpic descrit a la novel·la de George Orwell el 1984.

Més notícies de Mataró a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Cine