On Catalunya

Les platges de Mataró seran més accessibles i tindran nous serveis

Destaca la instal·lació de 4 noves línies de vida a les platges del Varador i el Callao

undefined8680232 mataro 5 8 2008 miembros de la cruz roja inspeccionan el agu170722093328

undefined8680232 mataro 5 8 2008 miembros de la cruz roja inspeccionan el agu170722093328 / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les platges de Mataró presenten aquest estiu algunes millores que van rebre el vistiplau de l'alcalde David Bote a principis d'agost. Destaca la instal·lació de 4 noves línies de vida a les platges del Varador i el Callao, que se sumen a les 2 que ja existien, per ajudar als banyistes que ho precisin a entrar i sortir de l'aigua. 

Amb aquesta actuació, aquestes dues platges disposen d'una línia de vida aproximadament cada 250 metres, 6 en total. A més, també s'ha col·locat un nou lavabo auto rentable al passeig Marítim, a l'altura del CN Mataró.

4 serveis

Amb la instal·lació d'aquest nou lavabo auto rentable, el front marítim disposa de 4 serveis, als que cal sumar els d'obra que hi ha al passeig del Callao, a prop de la riera de Sant Simó. Per altra banda, s'ha procedit també a la instal·lació d'una nova plataforma recreativa flotant de jocs infantils.

Notícies relacionades

Les platges de Mataró tenen aquest estiu una hora més de socorristes, hi ha servei diari de 10 a 19 h fins al final de les vacances escolars a les 4 platges de la ciutat: Varador, Callao, Sant Simó i Ponent. El servei de vigilància, salvament i socorrisme, prestat per Creu Roja, compte amb 3 punts d'assistència sanitària (platges de Ponent, Varador i Callao), 2 torres de vigilància (una a Varador i l'altra a Callao), 3 cadires de vigilància (dues a Varador i una a Callao) i un mòdul d'intervenció immediata a Sant Simó. Totes les platges disposen de banderes informatives.

Més notícies de Mataró a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Platges