ERC demana la retirada de la Medalla al Mèrit a l'inspector cap de la Policia de Mataró si hi ha sentència de condemna ferma

Félix Riesco va ser detingut per presumpte suborn i revelació de secrets en el marc d'una operació antidroga a Sant Adrià

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / MATARÓ

ERC Mataró ha demanat la retirada de la Medalla al Mèrit Professional a l'inspector cap de la comissaria de la Policia Nacional de Mataró, Félix Riesco, en cas que hi hagi sentència ferma condemnatòria.

Fa uns dies, l'inspector va ser detingut per part d'agents d'Afers Interns de la Policia Nacional en el marc d'una operació antidroga duta a terme a Sant Adrià del BesòsTal com va explicar EL PERIÓDICO, l'agent va ser detingut per presumpte suborn per part de bandes criminals i revelació de secrets.

MEDALLA AL MÈRIT PROFESSIONAL

L'any 2014, l'inspector detingut va rebre la Medalla al Mèrit Professional de primera categoria. Aquesta distinció és entregada per la Policia Local de Mataró a persones alienes al cos local en reconeixement dels seus mèrits professionals.

Tal com es descriu en la notícia del Dia de la Policia Local de 2014, publicada al web de l'Ajuntament de Mataró, aquesta medalla és "un reconeixement públic a aquelles persones que hagin destacat per la seva actuació i/o col·laboració en l'àmbit de la seguretat pública".

EN CAS DE SENTÈNCIA FERMA

Notícies relacionades

"Pendents de la confirmació d'aquestes gravíssimes acusacions, des del Grup Municipal d'ERC - Mov. Esquerres, en cas de sentència ferma condemnatòria, demanem la retirada immediata d'aquesta Medalla al Mèrit Professional atorgada el 2014 a l'Inspector detingut", expliquen des d'ERC Mataró.

Més notícies de Mataró