Mataró i Sabadell a la Final Four de l'Eurolliga femenina de waterpolo

Els equips catalans competiran per guanyar la màxima competició europea junt amb l'Olympiacos grec i el Kirichi rus

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / MATARÓ

La Sirena CN Mataró i l'Astralpool CN Sabadell es van classificar aquest cap de setmana per jugar la Final Four de l'Eurolliga femenina de waterpolo després de guanyar sengles partits enfront de l'UVSE Budapest i el Dunaújváros hongarès.

D'aquesta manera, seran dos els equips catalans que competiran per guanyar la màxima competició europea. El títol se'l disputaran també l'Olympiacos grec i el Kirichi rus.

DEBUT

Aquesta serà la primera ocasió que La Sirena Mataró disputi la Final Four de l'Eurolliga femenina de waterpolo.

La classificació la van aconseguir després d'imposar-se aquest diumenge a l'UVSE Budapest per 12 a 8, en la visita dels hongaresos a la piscina del Sorrall.

Amb aquest resultat les mataronines van aconseguir remuntar el 10 a 9 en contra, amb el que va acabar el partit d'anada a Budapest fa 20 dies.

REPETEIXEN

Per l'Astralpool Sabadell la victòria suposa la possibilitat de revalidar el títol guanyat l'any passat en la que serà la seva cinquena Final Four consecutiva.

Capitanejades per Olga Domènech, que va anotar quatre punts, les sabadellenques es van imposar a casa per 19 a 11 enfront del Dunaújaváros, al que ja havien guanyat també en el partit d'anada.

Més notícies de Mataró

Notícies relacionades