Departament de Salut

Balcells avisa d’un «replantejament total» de la governança i el funcionament de l’Hospital de Martorell

El conseller de Salut argumenta el tancament temporal del centre de naixements per «un problema laboral»

Balcells avisa d’un «replantejament total» de la governança i el funcionament de l’Hospital de Martorell

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha garantit que durant les pròximes setmanes el departament farà «un replantejament total» del model de governança, el funcionament i l’estructura de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (Baix Llobregat).

Balcells s’ha referit a la qüestió durant una pregunta a la sessió de control del ple arran del tancament temporal del centre de naixements d’aquest hospital.

El conseller de Salut ha admès que tenen «un problema» amb aquest centre sanitari: «Tenim un problema amb les urgències, la governança, el dimensionament, l’equipament... És una fundació sobre la qual hem de parlar de la governança; ens preocupa, ens ocuparà i ens ocupa», ha advertit.

Notícies relacionades

Sobre el tancament temporal del centre de naixements, Balcells l’ha atribuït a un «problema laboral», després que cinc llevadores dimitissin en bloc per «disfuncions» amb el cap de servei. El conseller ha garantit que estan treballant per tornar a obrir el centre «ben aviat». També ha assegurat que és un model que agrada al departament i que pretenen seguir.

Llegeix totes les notícies de Martorell a EL PERIÓDICO Martorell

Temes:

Martorell