Esport

Alejandro Rodríguez i Aina Cinca aconsegueixen les primeres posicions de la 23a Cursa de Martorell

L’esdeveniment va reunir prop de 600 corredors i atletes de múltiples clubs catalans

1

La 23a Cursa de Martorell (Baix Llobregat), celebrada aquest cap de setmana passat (20 de novembre), va reunir prop de 600 corredors que van formar part de les quatre proves amb inici i meta al carrer de Josep Vilar.

Alejandro Rodríguez i Aina Cinca, membres del club L’Hospitalet Atletisme, es van proclamar campions després d’haver liderat la cursa, en la qual també van participar atletes de múltiples clubs catalans.

El podi de la categoria masculina el van completar Xabier Bastarrica (L’Hospitalet Atletisme) i Erik Wang-bruun (Fondiesteam), que van passar amb uns temps totals de 16min 16s i 16min 25s, respectivament. Alejandro Rodríguez va dir que «el circuit està bé i l’any vinent possiblement estaré per aquí, l’organització està molt ben muntada».

En la modalitat femenina, la guanyadora va ser Aina Cinca (18min 30s), i la segona i tercera classificades van ser Ariadna Fernández (Ironwill Solideo) i Sandra Maldonado (Fondiesteam), que van acabar la prova en 19min 50s i 20min 18s, respectivament.

Cinca va comentar que «el primer quilòmetre ha sigut molt dur», tot i que va confessar que va disfrutar la prova i va qualificar la cursa, en general, de molt ben muntada.