Del 20 novembre al 3 de desembre

Martorell s’afegeix un any més a la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Se celebraran a la ciutat un conjunt d’activitats per difondre estratègies i noves pautes de consum

Martorell s’afegeix un any més a la Setmana Europea de Prevenció de Residus
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Del 20 de novembre al 3 de desembre Martorell (Baix Llobregat) celebrarà un conjunt d’activitats motivades per la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb la voluntat de difondre estratègies i noves pautes de consum a la població.

El dissabte 26 de novembre, de les 10.00 a les 14.00 hores, a la rambla de les Bòbiles, tindrà lloc el 12è Mercat d’Intercanvi i de Segona Mà. Aquest any, la cita anual, ampliarà el seu abast i acollirà fins a un centenar de parades, acompanyades d’uns expositors amb informació de la prevenció de residus i la recollida selectiva.

El mateix dia, a les onze del matí, la Biblioteca Francesc Pujols, celebrarà un taller de reinvenció de peluixos en el marc del projecte ‘La vida dels jocs i les joguines’. Amb aquesta activitat, dirigida a nens i nenes de 6 a 12 anys, es mira de crear una joguina pròpia a partir de peluixos descartats.

Més activitats

El 28 de novembre la Sala Muxart del Centre Cultural acollirà – a partir de les 17.30 hores– la presentació de la diagnosi i proposta del Pla local de prevenció de residus.

El dissabte 3 de desembre, a tall de tancament, de les 11.00 a les 13.00 hores, se celebrarà una sessió familiar del nou joc ‘Lliures d’envasos’, un joc que vol fer entendre l’impacte ambiental dels envasos d’un sol ús i difondre estratègies per reduir-los.

Notícies relacionades

Paral·lelament, a partir de l’1 de desembre, la deixalleria disposarà d’un punt de recollida de jocs i joguines en bon estat que, posteriorment, es donaran a ONG que els reutilitzaran per als seus projectes socials. També es difondrà la nova Guia de consum responsable de jocs i joguines amb un vídeo, un ‘roll-up’ i la difusió d’un grup de WhatsApp que posarà en contacte persones que ofereixen objectes que no volen i persones que els puguin necessitar.

Llegeix totes les notícies de Martorell a EL PERIÓDICO Martorell

Temes:

Martorell