Urbanisme

Martorell inaugurarà la remodelació del passeig de Catalunya el 27 de novembre

El nou passeig té una superfície de més 16.000 metres quadrats, amb 6.931 metres quadrats d’espai verd

Martorell inaugurarà la remodelació del passeig de Catalunya el 27 de novembre
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcalde de Martorell (Baix Llobregat), Xavier Fonollosa, inaugurarà el diumenge 27 de novembre, a les 10.30 hores, la remodelació del passeig de Catalunya. Les obres, que es van iniciar al gener, han permès convertir l’espai en una gran rambla, més agradable i segura, per donar prioritat als vianants i eliminar barreres arquitectòniques.

L’acte inaugural inclourà animació familiar, cultura popular, xocolatada i sorpreses, així com «la presència de l’exalcalde Salvador Esteve, que va inaugurar les obres del passeig fa 30 anys». A més, «s’instal·larà una petita mostra retrospectiva amb fotografies que recordaran l’evolució urbanística d’aquest espai», ha avançat Fonollosa.

Notícies relacionades

El nou passeig té una superfície de més 16.000 metres quadrats, amb 6.931 metres quadrats d’espai verd, on «s’han plantat més de 3.000 flors i 70 nous arbres, i ara el total és de més de 278 a tot el passeig» . També disposa de zones infantils; nou mobiliari urbà, amb 85 bancs i 30 cadires; nous fanals, i tres fonts. «Té tots els elements per ser un espai públic amb un ús social molt alt».

Llegeix totes les notícies de Martorell a EL PERIÓDICO Martorell

Temes:

Martorell