Baralla amb pals i navalles

Onze detinguts i quatre ferits en una baralla entre clans gitanos a Vallecas

  • La més greu tenia quatre punyalades al tòrax i abdomen amb abundant sagnia

Onze detinguts i quatre ferits en una baralla entre clans gitanos a Vallecas
1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut onze persones que aquest dilluns han protagonitzat una baralla entre clans rivals amb pals i navalles i que ha acabat amb quatre ferits, un d’ells molt greu, per ferides d’arma blanca, segons han informat a Efe fonts policials.

La baralla, en la qual hi ha participat una vintena de persones d’ètnia gitana, algunes d’elles armades amb ganivets, navalles i pales, s’ha produït poc abans de dos quarts de quatre de la tarda al carrer Pedro Laborde.

Quatre ferits d’arma blanca

Un dels familiars ha sigut el que ha trucat a la Policia Nacional i els sanitaris de Samur-Protecció Civil han atès quatre persones amb ferides d’arma blanca.

La més greu tenia quatre punyalades al tòrax i abdomen amb abundant sagnia. Va ser traslladada amb pronòstic molt greu a l’hospital Gregorio Marañón. S’ha atès a més uns altres tres ferits lleus amb talls i contusions, que van anar evacuats a l’hospital Infanta Leonor.

Notícies relacionades

Després de l’enfrontament, agents de la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR) s’han personat al lloc i han perseguit alguns dels presumptes agressors, que han fugit per l’Avinguda de l’Albufera. La Policia Nacional s’ha fet càrrec de la investigació dels fets.

Al lloc s’han recollit diverses navalles, un ganivet de pernil i diverses pales amb què s’ha produït l’agressió.