Madrid

Així va salvar la Policia una jove que es va intentar suïcidar al metro de Lavapiés

  • «S’ha evitat una tragèdia» al suburbà, ha dit la intendenta.

metro-madrid

metro-madrid

1
Es llegeix en minuts

Agents de la Policia Municipal, ajudats per vigilants de seguretat del suburbà, han rescatat una noia que havia saltat a les vies del metro de Lavapiés després d’estar amb la seva mare, ha informat aquest dimarts Esther de Gregorio, Intendent de la Policia Municipal de Madrid.

Els fets van passar a les 17.30 hores d’aquest diumenge quan una dona de 35 anys va avisar la Policia perquè la seva filla havia sortit corrent de casa molt nerviosa amb la idea de tirar-se a les vies del metro i treure’s la vida.

Notícies relacionades

Efectivament, en les imatges del suburbà es veu la jove arribant a l’andana i després de pensar-s’ho uns segons baixa a les vies, mentre que un tren passa per l’andana contrària. Els agents, corrent, avisen els empleats del Metro que paralitzin l’arribada de qualsevol tren a les vies.

Pocs segons després d’haver-s’hi ficat, la noia va ser treta per la força per agents de la Policia Municipal i vigilants de seguretat, que la van atendre i la van calmar fins a l’arribada dels serveis sanitaris. «S’ha evitat una tragèdia al Metro», ha dit la intendenta.

Temes:

Madrid Metro