per seguretat

La instal·lació infantil Cortylandia no es muntarà aquest any

És la primera vegada en 42 anys que l'espectacle al centre de Madrid no acompanyarà el Nadal infantil

zentauroepp52932922 corte ingles madrid201120114637

zentauroepp52932922 corte ingles madrid201120114637 / Marta Fernandez Jara

1
Es llegeix en minuts
Efe

El Corte Inglés ha decidit, per raons de seguretat relacionades amb la pandèmia de la Covid, no muntar aquest any Cortylandia, la instal·lació infantil nadalenca que cada any visiten milers de persones al carrer de Maestro Victoria, davant una de les seus de la cadena, al centre de Madrid. 

Fonts dels grans magatzems han confirmat aquest divendres a EFE una informació avançada pel diari ‘El Mundo’, segons la qual és la primera vegada en 42 anys que l’espectacle Cortylandia no acompanyarà el Nadal infantil. 

Segons els grans magatzems, la instal·lació ha sigut cancel·lada aquest any «per evitar la congregació estàtica de persones a la via pública». 

Cortylandia és una gran instal·lació mecànica i musical, amb llums i personatges i temàtiques infantils, que el Corte Inglés ha instal·lat cada any a la façana posterior de la seva seu del carrer Preciados, al carrer de Maestro Victoria, amb diferents sessions horàries i que al llarg del Nadal és admirada cada dia per milers de persones. 

Notícies relacionades

Segons fonts dels grans magatzems, aquest any, al mateix lloc, hi haurà a la façana uns llums i una felicitació de Nadal.

A més, s’ha organitzat una programació infantil nadalenca vinculada a la web infantil Pitiflú, amb activitats als diferents centres comercials de l’empresa, amb cita prèvia i controls de seguretat sanitària davant la pandèmia.