lesions al cap

Mor després de rebre una pallissa d'un grup de joves a Madrid

Els investigadors tenen identificats la majoria dels autors del l'agressió mortal, entre els quals hi podria haver alguns menors d'edat

01/01/1970 Coche de la Guardia Civil

01/01/1970 Coche de la Guardia Civil / GUARDIA CIVIL (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un home de 39 anys ha mort aquest diumenge a conseqüència d’una pallissa que va rebre divendres passat per part d’un grup de joves a la localitat madrilenya de Velilla de San Antonio.

L’agressió es va produir entorn de dos quarts de nou del vespre de divendres per circumstàncies que investiga la Guàrdia Civil quan l’home va rebre empentes i puntades de peu, han informat fonts de la investigació.

Posteriorment, la víctima va ser traslladada a un centre hospitalari on va morir aquest diumenge a conseqüència de greus lesions al cap, segons ha informat aquest dilluns el seu germà Telemadrid.

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació i no es descarten detencions en les pròximes hores.

El germà del mort ha explicat que els investigadors tenen identificats la majoria dels autors, entre els quals hi podria haver alguns menors d’edat.

L’Ajuntament de la localitat ha expressat la seva «més ferma condemna a l’agressió» que va patir aquest veí «les greus seqüeles del qual han provocat la seva mort».

El consistori ha traslladat el seu recolzament, solidaritat i afecte a la família i amics. «En cap cas la violència està justificada», assenyala en un comunicat.

Notícies relacionades

Considera que és «tasca de tots, institucions i societat en el seu conjunt, erradicar qualsevol forma de violència» i ha decretat tres dies de dol oficial durant els quals totes les banderes oficials onejaran a mig pal en senyal de dol i condemna.

A més ha convocat per a les dotze del migdia d’aquest dilluns un minut de silenci a la plaça de la Constitució.