descarten una baralla entre bandes llatines

Un home n'apunyala un altre a Usera: cinc detinguts ja per l'assassinat a Madrid

La investigació descarta que l'homicidi de Johandres R. B. respongui a una baralla entre bandes llatines

zentauroepp55272747 control policia201005123611

zentauroepp55272747 control policia201005123611 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts

El Grup V d'Homicidis de la Policia Nacional ha detingut quatre persones més per l'assassinat dissabte a la nit d'un home de 32 anys i nacionalitat cubana al madrileny districte d' Usera, ha informat la Direcció Superior de la Policia de Madrid.

Es tracta de quatre ciutadans d'origen bolivià amb edats compreses entre 22 i 40 anys. S'afegeix a la detenció aquella mateixa nit un home de 38 anys i de nacionalitat boliviana. La Policia va trobar al lloc dues armes blanques sota d'un cotxe.

La investigació descarta que l'homicidi de Johandres R.B. respongui a una baralla entre bandes llatines i ho atribueix a una baralla desenvolupada minuts abans al pròxim bar La Choza entre diversos individus en estat d'embriaguesa.

Allà la víctima s'hauria insinuat a una noia, un comportament que a ella no li va agradar i va avisar els seus amics. Aquests el van amenaçar i el cubà se'n va anar a casa seva a buscar un ganivet. Al tornar amb l'arma, va ser envoltat per alguns persones, que el van apunyalar en diverses ocasions i, ja a terra dessagnant-se, el van colpejar per tot el cos, han indicat a Europa Press fonts policials.

Els agents van trobar l'home al carrer de Mariano Vela poc abans de les 23.30 hores de divendres sense que existís possibilitat de reanimació per part dels sanitaris de Samur-Protecció Civil, segons van confirmar a Europa Press fonts d'Emergències Madrid. Tenia ferides al coll i tòrax.

Notícies relacionades

Alguns presents al carrer van gravar amb el seu mòbil la seqüència del crim, que després van penjar a les xarxes socials. En un vídeo, es veu la víctima corrent amb un gran ganivet a la mà fins que és interceptat segons després per un grup d'unes quatre o cinc persones, que el colpegen, trepitgen i apunyalen, i l'home cau desplomat a terra, mentre al fons es veuen les sirenes de la Policia.

Altres veïns del barri han denunciat davant els agents i els periodistes que en aquest bar, que no compleix els horaris establerts per les actuals normatives anti-Covid, es produeixen baralles, incidents i sorolls cada cap de setmana.

Temes:

Madrid