a madrid

Nou cop a la Cañada Real: macrooperació contra el cultiu de marihuana

La Policia Nacional desenvolupa des de primera hora d'aquest dijous una nova operació antidroga al Sector VI del poblat

S'han practicat ja diversos registres en naus i infrahabitatges per al desmantellament de plantacions al seu interior

canada real / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional desenvolupa des de primera hora d’aquest dijous una nova operació antidroga al Sector VI de la Cañada Real, a Madrid, amb desenes d’agents desplegats per desmantellar diverses plantacions de marihuana i practicar detencions, segons han informat a EFE fonts policials.

El dispositiu, que es troba actiu, està dirigit per la Unitat de Drogues i Crim Organitzat (UDYCO) de la Prefectura Superior de Policia de Madrid, i hi participen també mitjans aeris, la Unitat de Prevenció i Reacció (OPR), guies canins i el Grup Operatiu d’Intervencions Tècniques (GOIT).

S’han practicat ja diversos registres en naus i infrahabitatges per al desmantellament de plantacions de marihuana al seu interior.

Un altre dels objectius és acabar amb diverses punxades il·legals al fluid elèctric i s’han realitzat diverses detencions.

Notícies relacionades

Des de fa diverses setmanes els veïns d’aquesta zona han realitzat protestes i barricades, fins i tot van arribar a tallar un tram de l’A-3 aquest dimecres, pel tall del subministrament elèctric.

Aquest nou cop a la droga a la Cañada Real se suma al desmantellament del clan dels Kikos, organització criminal que regentava la venda de drogues al poblat madrileny, que arribava a subministrar prop de 200 dosis diàries d’estupefaents i vivia en un complex completament bunqueritzat.