per col·lisió posterior

Un mort i quatre ferits en una col·lisió entre un turisme i un camió a Madrid

El difunt, de 58 anys, viatjava amb quatre dels seus familiars que han resultat ferits de diversa consideració, entre els quals una jove embarassada

getafe / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un home de 58 anys ha mort la nit d’aquest dimecres i quatre dels seus familiars han resultat ferits de diversa consideració, entre els quals una jove embarassada, després d’una col·lisió entre un turisme i un camió registrada a Getafe.

L’accident ha tingut lloc cap a la mitjanit a l’altura del quilòmetre 48 de l’M-50, dins del terme municipal de Gefate, quan un camió ha col·lidit per una envestida posterior amb un turisme, segons ha informat Europa Press un portaveu d’Emergències Madrid.

Com a conseqüència del fort impacte, un home de 58 anys ha entrat en parada cardiorespiratòria i, malgrat fer-li les maniobres de ressucitació cardiopulmonar avançada, finalment els sanitaris del Summa-112 només han pogut confirmar la seva mort.

Al seu costat viatjaven en el turisme implicat en la col·lisió quatre membres de la seva família, que han resultat ferits de diversa consideració. Així, una dona de 24 anys i embarassada i un altre home de 36 anys han sigut evacuats a l’Hospital Doce de Octubre, on han quedat ingressats amb pronòstic moderat.

Les altres dues persones, una dona de 57 anys i un menor de 16 anys, han resultat ferides lleus i han sigut evacuades pel Summa-112 fins a l’Hospital de Getafe.

Notícies relacionades

Al lloc dels fets s’han traslladat també agents de la Guàrdia Civil, que s’ha encarregat de fer l’atestat per mirar de determinar les causes de l’accident.