fira d'ocupació virtual

Amazon contractarà més de 100 professionals de Madrid

La multinacional té previst celebrar una trobada 'online' el 7 d'octubre per als professionals interessats en l'oferta

El 2020, el gegant del comerç tecnològic crearà 2.000 nous llocs de treball fixos, amb què elevarà la seva actual plantilla a Espanya a 9.000

amazonok

amazonok

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Amazon reforça la seva aposta per Espanya amb la contractació de més de 100 professionals per al seu Centre de Desenvolupament de Software (Tech Hub) de Madrid com a part de la seva continuada expansió, segons ha anunciat aquest dimarts el gegant del comerç electrònic.

En concret, la multinacional té previst celebrar una fira d’ocupació virtual el pròxim 7 d’octubre perquè els professionals interessats puguin conèixer més de prop el treball que es porta a terme al ‘hub’, així com les posicions obertes.

La vicepresidenta i directora general d’Amazon.es, Mariangela Marseglia, ha assenyalat que la multinacional continua reforçant la seva presència a Espanya. «A mesura que continuem creixent i ampliant el nostre negoci a Espanya, estem buscant nous talents per ocupar els llocs tècnics que s’encarregaran de desenvolupar la futura tecnologia d’Amazon, des de Madrid per a tot el món», ha remarcat.

«Estem en una posició única per oferir una àmplia gamma d’oportunitats a persones amb la formació i experiència adequades. Ens entusiasma convidar aquells que busquen feina que s’uneixin i descobreixin més sobre el que és construir la seva carrera amb Amazon, volem fer història junts», ha indicat Marseglia.

El ‘tech hub’ de la multinacional està situat a les oficines corporatives d’Amazon a Madrid, on treballen actualment més de 1.000 persones de més de 70 nacionalitats diferents.

La fira d’ocupació serà un esdeveniment totalment virtual que tindrà lloc el pròxim 7 d’octubre de 17.00 a 19.00 hores, i presentarà la varietat de posicions tècniques al centre tecnològic de Madrid, incloent una sessió d’‘un dia en la vida de’, amb l’objectiu de mostrar com és treballar al ‘hub’ de la multinacional.

Notícies relacionades

A més de les presentacions, l’esdeveniment comptarà amb taules rodones amb els executius del centre tecnològic, així com amb sessions sobre algunes de les innovacions que s’han desenvolupat pels equips des de Madrid. Els interessats en participar es poden registrar a https://madridtechcareerfair.splashthat.com/ 

El 2020, Amazon crearà 2.000 nous llocs de treball fixos, amb què elevarà la seva actual plantilla a Espanya a 9.000 empleats. A més de les persones que l’empresa contracta, genera uns 82.000 llocs de treball indirectes addicionals, inclosos els creats per les petites i mitjanes empreses que venen a la seva plataforma.