A PINAR DE CHAMARTÍN

Un gran incendi devora la part superior d'un edifici a Madrid

La torre, de nova construcció, té 20 plantes

edificio en llamas en madrid se queman los pisos superiores / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Bombers han aconseguit extingir un gran incendi declarat aquesta matinada en un edifici del barri d’Hortaleza, al nord de la ciutat de Madrid, que ha sumit en flames els pisos superiors de l’immoble.

L’edifici, de 20 plantes, està situat alcarrer Dulce Chacón i és una torre de nova construcció, construïda al costat de cinc més similars a la zona de Pinar de Chamartín. El fum és visible a diversos quilòmetres de distància d’on s’ha produït l’incendi, segons han afirmat diversos veïns.

L’avís als bombers ha arribat cap a les 6.45 hores. Segons ha informat Emergències Madrid, han sigut necessàries més 20 dotacions de bombers per apagar el foc, que ha afectat greument la façana, tres plantes de l’edifici i el terrat, i que no ha deixat cap ferit.

Segons ha manifestat el directiu de guàrdia del Cos de Bombers de Madrid, Ricardo Jiménez, el foc a la zona de la teulada era «molt espectacular» perquè es propagava per la façana. Primer s’ha sufocat des de l’interior de l’edifici i posteriorment des de l’exterior, on ha sigut «fonamental» el treball per mitjans aeris per tallar-ne la propagació.

A més, ha destacat que el bloc de vivendes era modern i les bones condicions de compartició han permès que les escales fossin àrees segures per als veïns en el moment del desallotjament de les zones més afectades

De moment, els Bombers estan revisant l’edifici per conèixer l’abast dels danys a l’interior de les vivendes i Samur Social està atenent les possibles necessitats dels veïns.

Notícies relacionades

 

A causa de la intervenció dels equips d’emergència s’han tallat tres carrils d’entrada a la ciutat a l’M-11, a la zona d’Arturo Soria, i el trànsit es desvia per la glorieta de Fuente de la Mora, segons el Centre de Gestió de la Mobilitat de la ciutat de Madrid.

Temes:

Incendis