A CHAPINERÍA

Detinguts el gendre i la filla de la dona esquarterada a Madrid

La família era conflictiva i hi havia problemes d'alcohol i drogues

zentauroepp54365621 soc200805141935

zentauroepp54365621 soc200805141935 / Fernando Alvarado

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dijous a la tarda el gendre i la filla de l’àvia trobada esquarterada a Chapinería (Madrid) per participar, presumptament, tots dos en l’assassinat de la dona, segons han informat fonts de l’institut armat a l’agència Europa Press.

Després d’acabat el registre a la vivenda de la víctima, on vivia amb la seva filla, la Guàrdia Civil ha procedit a detenir la dona, África, i la seva parella, Emilio, anomenat ‘El loco’, i a qui la investigació situa indiciàriament com autors d’un delicte d’assassinat de la dona, que va ser trobada dimecres en un paratge als afores de Chapinería, pròxim al domicili on vivien la víctima i la seva filla. 

Segons les mateixes fonts i els veïns, el gendre i uns quants membres de la família de la víctima patien problemes derivats d’una situació de drogodependència i alcoholisme, i a la família hi havia conflictes.

Secret de sumari

El cas està sota secret de sumari. L’alcaldessa de Chapinería, Lucía Moya, ha explicat que són els veïns qui estan donant a conèixer alguns d’aquests episodis per «proximitat» als fets. «Els veïns diuen que havin hagut de cridar la Guàrdia Civil en alguna ocasió perquè hi va poder haver algun conflicte més enllà del que era normal», ha detallat.

Una de les filles de la dona de 70 anys, a qui suposadament pertanyen les restes mortals trobades a la localitat de Chapinería, ha explicat que no va denunciar la seva desaparició al creure que se n’havia anat de casa voluntàriament i que la relació amb ella era «dolenta».

Notícies relacionades

En declaracions al programa ‘Espejo público’ d’Antena 3, aquesta filla de la desapareguda, África, ara detinguda, ha assegurat que estava molt afectada per la situació. «Estic fatal, m’estic morint, no menjo ni dormo», ha afirmat. També ha dit que «no sap res» del que ha passat amb la seva mare i que no en va denunciar la desaparició perquè «bevia moltíssim, prenia moltes pastilles i se n’hi anava el cap».

A més, ha assegurat que la seva exparella ja no viu al domicili perquè té una ordre d’allunyament i que la nit que va desaparèixer la va trucar la seva germana perquè volia parlar per telèfon amb la mare, però ella li va dir que no era a casa, que «ja vindria» i que es pensava que se n’havia «anat de vacances». Finalment, ha afegit que la relació amb les seves dues filles era dolenta.

Temes:

Assassinats