alcalde de Madrid

Almeida: «L'inquietant i pertorbador no és el Rei, sinó el Govern»

El regidor de la capital respon a Pedro Sánchez i critica que el vicepresident de l'Executiu central «normalitzi l'insult»

almeida-rey / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha assegurat aquest divendres que «l’inquietant i pertorbador» no són les informacions sobre el Rei emèrit, sinó «l’actitud del Govern» de la Nació, el vicepresident del qual, Pablo Iglesias, «normalitza l’insult».

Ha sigut en els Desayunos Madrid d’Europa Press, on el regidor de la capital s’ha referit a les informacions relatives als presumptes negocis del rei Joan Carles, al qual investiga la justícia per haver cobrat suposadament comissions per intercedir en el contracte de l’AVE a la Meca.

«L’inquietant i pertorbador no és el Rei emèrit sinó l’actitud del Govern», ha expressat Almeida després d’assegurar el president del Govern, Pedro Sánchez, que aquestes informacions eren «inquietants i pertorbadores».

A més, Almeida ha cridat l’atenció sobre la necessitat d’exercir la «llibertat d’expressió en moments», i ha criticat que «des de la Moncloa es posa en dubte el periodisme i es critica».

Notícies relacionades

«Ni els escarnis eren xarop democràtic ni s’ha de naturalitzar l’insult, no pot ser que el president del Govern digui que són informacions pertorbadores però no es pronunciï sobre el fet que el vicepresident normalitzi l’insult», ha expressat.