bandes llatines

Tres ferits de gravetat per arma blanca després d'una baralla a Madrid

Els serveis mèdics del SAMUR-Protecció Civil han atès cinc joves d'entre 16 i 21 anys

carabanchel / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Almenys tres persones han resultat ferides de gravetat per arma blanca aquest diumenge després d’una baralla entre membres de bandes llatines que ha tingut lloc al parc Emperatriz Maria de Austria, al districte de Carabanchel, segons ha informat Emergències Madrid.

Els serveis mèdics del SAMUR-Protecció Civil han atès cinc joves d’entre 16 i 21 anys, dels quals tres han hagut de ser traslladats a l’hospital per ferides d’arma blanca de diferent consideració.

Així, dos  estan «molt greus» i han sigut traslladats a l’Hospital 12 de Octubre i Hospital Clínic San Carlos, mentre que l’altra persona, en estat «greu», ha sigut enviada a l’Hospital Gregorio Marañón.

Un dels joves en estat «molt greu» ha rebut quatre punyalades, dos als braços i una a la regió lumbar i una altra al gluti, i ha sigut traslladat al Clínic, mentre que l’altre ha sigut enviat al 12 de Octubre per una ferida a l’abdomen.

Notícies relacionades

Les altres dues persones que van participar en el xoc, que va tenir lloc al voltant de les 20 hores, van resultar ferides lleus, amb algunes contusions, i han sigut donats d’alta al mateix lloc dels fets. Fins al moment, es desconeix l’origen o els motius de la baralla, que ja es troba investigant la Policia Nacional.