Lluita contra el coronavirus

Madrid farà testos de Covid-19 «de forma massiva» la setmana que ve

Ayuso assenyala que les xifres donen «esperança» i que la Comunitat començarà a anar «amb més alleujament»

Amb aquestes proves mira d'adoptar mesures perquè a la tardor no s'hagi de tornar al confinament per la pandèmia

undefined52996334 medical staff of a mobile unit take samples from a woman to 200402010808

undefined52996334 medical staff of a mobile unit take samples from a woman to 200402010808 / Cecilia Fabiano

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha assegurat que la setmana que ve el Govern regional començarà a fer testos «de forma massiva» i ha posat el focus en el fet que el problema més gran que ha tingut el país davant la crisi del coronavirus és que «no hi ha hagut un control real» de la pandèmia.

«No se sap quanta gent s’ha contagiat, no hi ha hagut una manera clara de saber qui ja l’ha passat. Nosaltres amb el que farem ara ho podem controlar, tenir-ho clar i posar mesures per evitar que a la tardor torni a passar una cosa així», ha afirmat la dirigent regional, en una entrevista a Antena 3.

Ayuso ha revelat que, ara per ara, res indica que no pugui repetir-se la situació quan arribi el fred, per la qual cosa a la Comunitat previndran perquè els madrilenys sàpiguen a què enfrontar-se i no haver de tornar a un confinament i a una destrossa massiva de l’economia i de l’ocupació».

Notícies relacionades

D’altra banda, la cap de l’Executiu autonòmic ha assenyalat que les xifres del coronavirus donen «esperança» i que l’autonomia començarà a anar «amb més alleujament». A més, ha reiterat que, a part del material que ha arribat en un avió exclusiu del Govern regional, en vindrà més en d’altres.