Solidaritat davant del coronavirus

La web per a donacions a la Sanitat de Madrid suma 4,5 milions en 24 hores

El Govern regional emetrà els corresponents certificats perquè els donants puguin beneficiar-se de la deducció fiscal

«¡Gràcies a les empreses, entitats i ciutadans anònims que ho feu possible!», celebra Ignacio Aguado

zentauroepp52900422 valdemoro200323205617

zentauroepp52900422 valdemoro200323205617 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Efe

Vint-i-quatre hores després que fos activada, la web oberta per la Comunitat de Madrid per captar donacions per a la Sanitat madrilenya pel Covid-19 suma aquest dimarts aportacions valorades en més de 4,5 milions d’euros.

Aquesta recaptació a la web donamadrid.madrid, amb el lema «Donacions per vèncer el Coronavirus. ¡MADRID ET NECESSITA!», procedeix de donacions de ciutadans, empreses i entitats «en una iniciativa solidària que està tenint una excel·lent acceptació», informa aquest dimarts la Comunitat de Madrid.

Després de destacar en el seu compte de Twitter aquest matí el volum d’aportacions, el vicepresident madrileny, Ignacio Aguado, escriu: «¡Gràcies a les empreses, entitats i ciutadans anònims que ho feu possible!».

La web ofereix opcions per escollir i personalitzar quin destí es dona a cada donació efectuada: per a material de protecció de professionals sanitaris, material de protecció de pacients, o que sigui Sanitat la que en determini la prioritat.

Notícies relacionades

El Govern regional recorda que remetrà posteriorment a tots els donants d’aquesta iniciativa els corresponents certificats perquè puguin beneficiar-se de la deducció fiscal.

Segons la Comunitat, aquesta web estarà operativa fins que concloguin les circumstàncies excepcionals motivades per la pandèmia de coronavirus.