Consell de Govern extraordinari

La Comunitat de Madrid es prepara per a tot contra el coronavirus

Tots els membres de l'Executiu regional se sotmeten a la prova després del positiu d'una consellera

L'Ajuntament també estudia l'escenari de la crisi sanitària

La presidenta de la Comunidad de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, durante su discurso en el acto de homenaje a las víctimas del conflicto armado de Colombia, en la Real Casa de Correos de la Puerta del Sol, en Madrid a 27 de noviembre de 2019.

La presidenta de la Comunidad de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, durante su discurso en el acto de homenaje a las víctimas del conflicto armado de Colombia, en la Real Casa de Correos de la Puerta del Sol, en Madrid a 27 de noviembre de 2019. / Eduardo Parra (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha convocat aquest divendres un Consell de Govern extraordinari, per adoptar mesures davant el «pic» de contagis que l’autonomia patirà aquest cap de setmana.

Notícies relacionades

Segons han informat fonts del govern regional, la reunió serà a les 12 hores. No hi serà la consellera de Medi Ambient, Paloma Martín, ja que ahir a la nit va donar positiu en coronavirus. Tots els membres de l’Executiu se sotmetran aquest matí a la prova.

A més, l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, i la vicealcaldessa, Begoña Villacís, estan en aquests moments valorant la situació actual de la capital per la pandèmia del coronavirus, han informat fonts municipals. Amb ells hi ha la delegada de Seguretat i Emergències, Inmaculada Sanz. Almeida ha reiterat aquest matí la necessitat que els madrilenys evitin els desplaçaments innecessaris i les concentracions de persones, i sobre això ha indicat que «caldrà adoptar mesures més severes» per evitar les aglomeracions.