al barri de san blas

Detingut després d'haver matat, presumptament, la seva mare d'un cop al cap

Els sanitaris del Samur han intentat reanimar la víctima, de 87 anys, durant 40 minuts

policia-nacional

policia-nacional

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Agents de la Policia Nacional han detingut, aquest dimarts a la matinada, al districte de San Blas, un home de 58 anys com a presumpte autor de la mort de la seva mare,de 87 anys, segons han informat fonts de la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

L’atac ha tingut lloc a l’interior del domicili, situat al carrer d’Arcos de Jalón, on l’home, segons sembla, ha clavat un fort cop al cap a la seva mare. Els primers agents que s’han desplaçat fins al lloc han intentat auxiliar la dona.

Fonts d’Emergències Madrid han explicat que la maniobra de reanimació cardiopulmonar ha sigut continuada pels sanitaris de Samur-Protecció Civil, que han aconseguit treure-la de la parada. Els exercicis han continuat durant 40 minuts, però finalment només s’ha pogut certificar la mort de la víctima, que presentava un traumatisme cranioencefàlic sever.

Notícies relacionades

Fins al domicili s’han traslladat agents del Grup d’Homicidis, que s’han fet càrrec de la investigació, i del Grup de Delictes Violents de la Policia Científica, per realitzar la corresponent inspecció ocular.