a Ciudad Lineal

Desmantellen una associació de cànnabis dedicada al tràfic de drogues a Madrid

L'operació se salda amb dos detinguts per la compravenda d'estupefaents

policia-nacional

policia-nacional

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Agents de la Policia Nacional i de la Policia Municipal han desmantellat en una operació conjunta una associació de cànnabis ubicada al districte de Ciudad Lineal dedicada al tràfic de drogues. Fruit d’aquesta intervenció, segons han informat els dos cossos policials en un comunicat, s’han arrestat dues persones vinculades a l’associació com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, que han passat a disposició judicial.

Notícies relacionades

La investigació es va iniciar quan es va detectar que de manera «constant» accedien persones al local i després d’estar uns quants minuts a l’interior l’abandonaven. Així, s’ha verificat que a l’establiment s’executava la compravenda de marihuana i haixix als socis, i que era un punt de venda «camuflat».

Així, s’ha verificat que a l’establiment s’executava la compravenda de marihuana i haixix als socis, i que era un punt de venda «camuflat». En el registre s’han intervingut gairebé quatre quilograms de diferents varietats de marihuana disposades en diferents recipients i al voltant d’un quilo i mig d’haixix presentat en forma de «pedres». També s’han confiscat altres estris dedicats a la preparació per a la seva venda, com ara una bàscula de precisió i bosses petites per a la seva distribució.