LÍNIES INTERURBANES ENTRE MITJANIT I LES 6 DEL MATÍ

195 persones van sol·licitar parades a demanda d'autobusos nocturns a Madrid

Un total de 194 són dones, entre les quals hi ha set menors

autobuses

autobuses

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Un total de 195 persones han sol·licitat parades a demanda en autobusos nocturns, dins del projecte pilot impulsat per la Comunitat de Madrid, als municipis de Pinto, Valdemoro, Leganés, Parla i Las Rozas des de la seva posada en marxa, el 27 de gener, fins al 29 de febrer. D’aquests, 187 són dones adultes7 dones menors i un home menor, segons ha desgranat el conseller de Transports, Ángel Garrido, al Ple de l’Assemblea de Madrid.

Garrido ha assenyalat que no hi ha hagut cap incidència i que aquest projecte pilot s’ha desenvolupat fins a la data «amb total normalitat». A més, ha defensat que compta amb «bones» valoracions dels ajuntaments participants. De fet, ha desgranat que Alcalá de Henares, Móstoles, Alcorcón o Torrejón ja han demanat sumar-s’hi.

Línies d’autobusos

«Està tenint una molt bona acollida i en funció dels resultats que continuem obtenint tenim la intenció d’estendre aquest sistema a la resta de línies nocturnes d’autobús», ha avançat. Les nits en què han registrat més sol·licituds han sigut la del divendres 28 de febrer (amb 14 persones) i les del dimecres 12 i el diumenge 23 de febrer (13 persones en cada cas).

Per línies d’autobusos, la que té més demanda és la N-806, que uneix Madrid i Parla, on ja han utilitzat les parades a demanda 120 persones; i la N-803, entre Madrid i Fuenlabrada (Bº del Naranjo), amb 40 peticions. 

Notícies relacionades

Els segueixen la N-802, entre Madrid i Leganés (Vereda de Los Estudiantes), que suma 19 sol·licituds; i la N-401, que uneix Madrid, Pinto i Valdemoro, amb nou peticions. De moment, les línies menys sol·licitades han sigut la N-903, entre Madrid i Las Rozas-Monte Rozas, on s’han comptabilitzat quatre peticions; i la N-804, entre Madrid i Fuenlabrada, amb tres sol·licituds.