Identitat

Ayuso insisteix que les «polítiques cantonalistes no condueixen a res de bo per a Espanya»

«No podem avançar si cada estira la corda en una direcció diferent», avisa

La presidenta de la Comunidad de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, durante su discurso en el acto de homenaje a las víctimas del conflicto armado de Colombia, en la Real Casa de Correos de la Puerta del Sol, en Madrid a 27 de noviembre de 2019.

La presidenta de la Comunidad de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, durante su discurso en el acto de homenaje a las víctimas del conflicto armado de Colombia, en la Real Casa de Correos de la Puerta del Sol, en Madrid a 27 de noviembre de 2019. / Eduardo Parra (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha ratificat aquest dilluns que les «polítiques cantonalistes no condueixen a res de bo per a Espanya» i ha apostat per «avançar junts cadascú des de l’amor per la seva terra però per la seguretat que Espanya necessita l’esforç de tots conjuntament».

Així ho ha exposat Ayuso durant la inauguració del III Congrés de Dret i Gastronomia a Ifema, després de la polèmica suscitada en relació amb unes declaracions en les quals va assegurar que «durant anys molts polítics s’han dedicat a fer l’ignorant».

Notícies relacionades

«Hi ha una polèmica que alguns volen obrir a propòsit de les polítiques identitàries. Aquests polítics que confonen el dret a sentir afecte per la terra amb l’error de creure que es pot progressar de manera insolidària. Ratifico que les polítiques cantonalistes no condueixen a res de bo per a Espanya», ha llançat.

Per això, la dirigent autonòmica ha apostat per avançar «junts cadascú des de l’amor per la seva terra, que ningú nega, però per la seguretat que Espanya necessita l’esforç de tots conjuntament». «No podem avançar si cadascú estira la corda en una direcció diferent», ha conclòs.