PRONÒSTIC RESERVAT

Apunyalen un home en una parada del rastre de Tetuán

La Policia va detenir l'agressor, que havia sigut retingut per diverses persones després d'haver ferit a les cames amb un ganivet l'agredit

policia-nacional

policia-nacional

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Municipal de Madrid ha detingut un home per haver-ne apunyalat un altre diumenge en una parada del rastre de Tetuán, que es col·loca els dies festius al matí a l’avinguda d’Asturias, ha informat a Europa Press una portaveu del cos local.

Tot va ocórrer el dia 16 cap a les 9.15 hores em aquest mercat ambulant. L’home va arribar amb un ganivet de 15 centímetres i després d’una discussió va ferir a les cames el conegut, que es trobava a la seva parada.

Notícies relacionades

L’agressor va sortir corrents, però diverses persones el van retenir fins a l’arribada dels agents al seu cotxe, on va deixar l’arma al lloc del copilot. El ferit va ser assistit per sanitaris del Samur-Protecció Civil i va ser evacuat a l’hospital en una ambulància, on va entrar amb pronòstic reservat. Per la seva banda, els agents van detenir l’agressor, que va reconèixer els fets, i li van requisar el ganivet.