en un centre comercial

Detenen 'la reina de l'allunatge' que estava en recerca i captura

Jezabel, àlies 'la Tata', sumava 44 detencions i 26 ordres de recerca per múltiples robatoris i delictes contra el patrimoni

policia-nacional

policia-nacional

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La Policia Nacional ha detingut Jezabel H. P., de 33 anys, àlies ‘la Tata’ i coneguda en àmbits policials com ‘la reina de l’allunatge’,que comptava amb 44 arrestos i 26 ordres de recerca prèvies per diversos delictes, han informat a Europa Press fonts policials.

La detenció va tenir lloc el 6 de febrer al centre comercial de La Gavia. Uns agents fora de servei de la comissaria d’Usera van advertir que a la taula d’un restaurant es trobava sopant Jezabel, una persona fitxada per múltiples robatoris amb el mètode de l’allunatge i amb maces comesos per bandes conegudes de delinqüents.

La dona feia dos anys que estava en recerca i captura. Llavors, aquests agents van trucar al 091 i fins al lloc va arribar-hi discretament la Unitat de Prevenció i Reacció de la Policia Nacional de Vila de Vallecas, que va detenir l’‘allunadora’ al mateix restaurant, en què sopava amb el seu nou nòvio i un fill petit dels dos.

Bandes de butroners

Segons ha detallat avui el diari ‘ABC’, en el moment de la identificació policial ‘La Tata’ va intentar fugir avalada pel seu nòvio, que va intentar interposar-se al seu camí i va forcejar amb ells. Però no ho va aconseguir i va acabar capturada i enviada a la comissaria, on es va negar a declarar. Després de passar a disposició judicial, va ser enviada a la presó d’Alcalá Meco.

Notícies relacionades

En la seva fitxa policial Jezabel H. P. compta malgrat la seva joventut amb 44 detencions, 26 ordres de recerca i captura i diverses reclamacions judicials per múltiples delictes contra el patrimoni, contra la seguretat del trànsit, amenaces, atemptat a l’autoritat, etc. La detinguda va ser nòvia de Jonathan M. A., àlies ‘el Piojo’ i Iván B. V., tots dos a la presó per diversos delictes. Durant aquell temps va participar en les seves bandes d’allunadors i butroners, han indicat les mateixes fonts policials.