nomenament de l'executiu de sánchez

Franco prioritzarà la igualtat com a delegat del Govern a Madrid

El nou càrrec assegura que garantirà la llibertat real de totes les persones madrilenyes i agraeix la confiança del President

franco-delegado-madrid

franco-delegado-madrid

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El nou delegat del Govern a Madrid, José Manuel Franco, ha promès aquest dilluns, en el seu discurs de presa de possessió del càrrec, prioritzar la igualtat, lluitar contra la violència de gènere i «posar la seguretat al servei de la llibertat», entre altres qüestions.

En un acte institucional a la seu de la Delegació del Govern, al qual han acudit la vicepresidenta primera del Govern, Carmen Calvo; la presidenta regional, Isabel Díaz Ayuso; i l’alcalde de la capital, José Luis Martínez Almeida, entre altres personalitats polítiques. Franco ha agraït, en primer lloc, al president de l’Executiu, Pedro Sánchez, pel seu «recolzament i confiança» i espera «estar a l’altura del càrrec» amb «tanta humilitat com responsabilitat».

Llibertats dels ciutadans

«La Delegació de Madrid és una casa oberta a tothom, compromesa amb el benestar i desenvolupament dels ciutadans, que sempre trobaran un delegat disposat a escoltar i treballar amb afany. Em proposo col·laborar amb lleialtat institucional amb l’única finalitat de millorar la vida de la ciutadania madrilenya amb més llibertat, drets i justícia», ha manifestat.

Notícies relacionades

El representant del Govern central a la Comunitat de Madrid ha asseverat que «quan un estima la democràcia, estima la llibertat pròpia, però també la dels altres». Per això s’ha compromès a «garantir la llibertat real de totes les persones madrilenyes». «Només respectant la llibertat es respecta la dignitat. Per això la seguretat cobra tanta rellevància», ha dit.