Detingut per raptar la seva exparella durant més de set hores a Madrid

L'arrestat va accedir a la casa de la víctima amb una barra de ferro i després de lligar-li les mans amb una corda la va agredir físicament

20200214 474518 optetuan 1 1 / periodico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Agents de la Policia Nacional han detingut un individu com a presumpte autor del segrest de la seva exparella, a qui va tenir retinguda durant més de set hores al districte de Tetuán, ha informat la Direcció Superior de Policia de Madrid en un comunicat.

La mare de la víctima va alertar la policia que l’exnòvio de la seva filla va accedir al domicili de manera agressiva amb una barra de ferro i després de lligar-li les mans amb una corda la va agredir físicament. La dona va ser conduïda a un immoble desconegut del qual només va poder advertir que estava als voltants dePríncipe Pío.

Els investigadors, davant la gravetat dels fets i del perill existent per a la víctima, van difondre la seva fotografia per tota la regió policial perquè fos més fàcil localitzar-la i van establir un dispositiu de recerca als districtes de Tetuán i de Moncloa-Aravaca. La investigació es va iniciar dijous passat, quan una dona va acudir a dependències policials per comunicar els fets que havien tingut lloc al seu domicili, on conviu amb la seva filla i l’exparella d’ella, que no vol a abandonar l’immoble malgrat que la seva relació s’hagi acabat.

Amenaces de mort

Va explicar als agents que la seva filla estava al domicili quan la seva exparella hi va accedir amb una barra de ferro i actitud agressiva. Aquest home la va llançar a terra i li va arrabassar el telèfon mòbil per evitar que demanés ajuda. Li va tapar la boca i la va colpejar amb una barra metàl·lica. Immediatament va tancar la porta de l’immoble amb clau per evitar que fugís, i li va arribar a lligar les mans i emmordassar-la. Després va començar a donar-li cops de puny i colpejar-la amb la barra de ferro.

Finalment, la noia, per por que la seva vida estés en perill, i que l’agressor complís les amenaces de mort, es va veure coaccionada per acompanyar-lo a una vivenda, de la qual només va poder dir a la seva mare que era a la zona de Príncipe Pío. Des del lloc on estava raptada, va aconseguir convèncer la seva exparella fent-li la promesa que se n’anirien a viure junts i que per això necessitaria agafar roba i parlar amb la seva mare per no preocupar-la. Sota aquesta condició, l’home va accedir a traslladar-la al seu domicili.

Els investigadors, que ja havien difós les fotografies de la víctima i l’agressor a tota la regió policial perquè es considerava una desaparició inquietant, ja havien desenvolupat un ampli dispositiu de recerca en diversos districtes amb agents uniformats i de paisà per alliberar la dona.

Notícies relacionades

Finalment, els agents que integraven l’operatiu van trobar la dona i van arrestar l’agressor com a presumpte responsable dels delictes de detenció il·legal i de violència de gènere. Després de passar a disposició judicial es va decretar, immediatament, el seu ingrés a presó.