carretera sentit córdoba

Un accident múltiple en la M-45 deixa diversos ferits i talls de trànsit

Vuit persones han sigut ateses per contusions cervicals

accidente-a5

accidente-a5

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Un accident múltiple amb vuit vehicles implicats ha motivat el tall del trànsit als carrils centrals en el quilòmetre 17,5 de la M-45 i ha deixat un saldo de vuit persones ateses pels serveis d’emergència, segons han informat a Europa Press fonts d’Emergències de Madrid.

La col·lisió múltiple ha sigut aparatosa i ha generat un quilòmetre de retenció en aquesta carretera en sentit Còrdova. Els vehicles afectats per l’accident estan sent derivats per la via de servei.

Notícies relacionades

Al seu torn, el Samur-Protecció Civil ha atès un total de vuit persones. Dues d’elles han sigut donades d’alta al mateix lloc de l’accident i cinc més presenten contusions cervicals i dolors, tots ells amb caràcter lleu. Un altre ferit presenta pronòstic reservat amb una possible fractura de pelvis. En total, sis atesos han sigut derivats als hospitals Gregorio Marañón i Infanta Leonor. D’altra banda, els bombers de l’Ajuntament de Madrid han col·laborat en assegurar la zona per comprovar que no hi ha cap element inestable a la carretera.