cinc delictes contra la seguretat del trànsit

Detingut per duplicar matrícules de cotxes i llicències VTC

Un ciutadà va enviar una fotografia a la policia al sospitar de dos cotxes aparcats junts amb la mateixa numeració

zentauroepp51425859 12 06 2019 furgoneta de la policia nacional   sociedad espa 191225190726

zentauroepp51425859 12 06 2019 furgoneta de la policia nacional sociedad espa 191225190726 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Agents de la Policia Nacional han detingut un home que havia adquirit 10 vehicles, per parelles de la mateixa marca i característiques, i amb cinc llicències operava per a diferents companyies de transport de viatgers després de falsificar la documentació i les matrícules de cinc d’ells, ha informat la Direcció Superior de la Policia de Madrid en una nota de premsa.

La investigació va començar a principis de gener. Els agents van rebre una fotografia en la qual apareixien dos vehicles de la mateixa marca, model i color, que havia enviat un ciutadà al qual li havia cridat l’atenció que hi hagués dos cotxes aparcats junts amb la mateixa matrícula.

Després de localitzar els vehicles, els investigadors van comprovar que pertanyien a una empresa creada per un ciutadà que havia adquirit una flota de deu cotxes per parelles de cinc models diferents. Durant la investigació també es van adonar que l’empresari tenia cinc llicències VTC amb què operava en cinc dels deu turismes adquirits.

Servei de transports 

Notícies relacionades

Les indagacions practicades pels agents els van permetre detectar que l’empresari havia ‘duplicat’ les matrícules i la documentació dels cinc vehicles amb llicència i les utilitzava també en la resta, és a dir donava servei de transport de viatgers a deu vehicles amb cinc llicències.

Els investigadors, a més, es van adonar que cada vehicle duplicat treballava per a una plataforma diferent al vehicle original. Després d’aclarir la trama i localitzar l’empresari, va ser arrestat per la seva presumpta implicació en cinc delictes d’estafa i cinc de falsedat documental. A més, se li imputen  cinc delictes més contra la seguretat del trànsit per posar en circulació cinc turismes, sense l’assegurança corresponent, oferint un servei de transport de passatgers.