dissenyats en dos anys

Cs confirma que hi haurà pressupostos participatius a Madrid i Vox amenaça de no recolzar-ne cap més

«És una ensarronada que s'incompleixi una de les raons per les quals es va recolzar el pressupost», afirma el portaveu de Vox Ortega Smith

vox-presupuestos

vox-presupuestos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La delegada de Coordinació Territorial, Participació Ciutadana i Transparència, Silvia Saavedra, ha contestat a Vox que els pressupostos participatius tornaran, però dissenyats en dos anys, el que ha suposat que el portaveu de Vox, Javier Ortega Smith, hagi amenaçat de no recolzar cap pressupost més.

Aquesta posició de Vox ha sigut contestada fora de micròfon per la vicealcaldessa, Begoña Villacís, que els ha recordat que es van abstenir, no hi van votar a favor. «Per als pròxims pressupostos li demanaran el vot a l’esquerra. És una ensarronada que s’incompleixi una de les raons per les quals es va recolzar el pressupost, perquè no hi hauria més convocatòries de pressupostos participatius. Truqui a l’alcalde, José Luis Martínez-Almeida, i pregunti-li», ha desafiat Ortega Smith en la comissió del ram. «Mai hem dit que no continuarem amb els pressupostos participatius», ha dit Silvia Saavedra.